Trudnici umjesto kafe podvalili sredstvo za čišćenje
Sara Daglas

Mekdonalds

Trudnici umjesto kafe podvalili sredstvo za čišćenje

Svjetski poznati lanac brze hrane Mekdonalds bio je prisiljen da se izvini nakon što je jednoj trudnici u poodmaklom stadijumu trudnoće umjesto kafe poslužio sredstvo za čišćenje, piše BBC.

SarahDaglas, u 8. mjesecu trudnoće, naručila je kafu s mlijekom u "drive-in" poslovnici u pokrajini Alberta u Kanadi prošle nedjelje ujutro. Nedugo potom srknula je gutljaj smeđe tečnosti da bi shvatila da u njenoj šoljici nije kafa s mlijekom.

Ubrzo je zaustavila automobil i ispljunula tečnost. Kada je skinula poklopac, unutra je bila tečnost smeđe boje.

Vratila se u Mekdonalds i zaposlenom rekla da želi da razgovara sa njegovim šefom, ispričala je kasnije za Lethbridge News Now.

“Pokazala sam mu kafu, a on me je pitao želim li novu. Odgovorila sam mu da je to neprihvatljivo: 'Apsolutno ne'”, ispričala je medijima.

Restoran se kasnije u saopštenju izvinio zbog nemilog incidenta.

Šef poslovnice kasnije je objasnio je da je aparat za kafu to jutro očišćen kao i obično, ali da je umjesto na mlijeko, cijev bila spojena na sredstvo za čišćenje.

“Odmah smo preduzeli određene korake i sa zaposlenim ponovili proceduru čišćenja aparata. Takođe smo stavili podsjetnike iznad aparata”, rekao je šef poslovnice,prenosi Radio Sarajevo.

Trudnica Sara rekla je da se osjeća dobro, ali da je bez obzira na to posjetila ljekara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.