Novi Sad: Krov benzinske pumpe pao na automobil, vozač povrijeđen(FOTO)
Foto: Novosti/S.Bajić

Zbog jakog vjetra i kiše

Novi Sad: Krov benzinske pumpe pao na automobil, vozač povrijeđen(FOTO)

Krov pumpe NIS-a na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu ,koju Novosađani zovu „Mala pečurka“, srušio se u petak oko 18 časova tokom jakog naleta vjetra i kiše.

Tom prilikom lakše povrede je zadobio 32-godišnji vozač automobila marke „pasat“ novosadskih registarskih oznaka. Mladić je usljed nagnječenja grudnog koša prevezen u Urgentni centar. Njegov automobil je oštećen,pišu Novosti.

Ispod krova „pečurke“, u trenutku obrušavanja, bilo je šest automobila koji su čekali u redu za benzin. Prema prvim, nezvaničnim procjenama, krov je srušila nagomilana voda na krovu „pečurke“ prečnika oko 15 metara, čiji je odvod bio zapušen, te voda nije mogla blagovremeno da ističe.

3avgubajic8

Foto: Novosti/S.Bajić

Mada je nevrijeme trajalo oko pet minuta, vjetar je uspio da pootkida mnoge suncobrane i tende sa kafića, a neke od ulica Petrovaradinabile su preplavljene vodom. 

Iz kompanije NIS-a večeras je saopšteno da je usljed pada nadstrešnice na njihovoj pumpi "Mala pečurka" tokom nevremena u Novom Sadu jedna osoba upućena na pregled u Hitnu pomoć, a da su dva vozila potrošača oštećena.

Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu, navodi se u saopštenju.

 

 



 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.