EKSKLUZIVNO objavljujemo audio snimke presretnutih telefonskih razgovora između Darka Šarića i svjedoka saradnika Nebojše Joksovića zv. Sisa

SKANDALOZNO!!! Zaštićeni svjedok Nebojša Joksović zv. Sisa organizovao šverc 30 kg kokaina za Švedsku i Norvešku

EKSKLUZIVNO objavljujemo audio snimke presretnutih telefonskih razgovora između Darka Šarića i svjedoka saradnika Nebojše Joksovića zv. Sisa

ŠOKANTNO: Specijalni tužilac Saša Ivanić je nezakonito oteo imovinu Darka Šarića vrijednosti 25 miliona eura i dao je svjedoku saradniku Nebojši Joksoviću zv. Sisa za lažno svjedočenje. U prilog tome, osim drugih dokaza, govori i 31 snimak telefonskih razgovora između Šarića i Joksovića koje portal Kodex po prvi put prezentuje javnosti.

Preciznije, radi se audio snimcima i drugim dokazima, koji tokom postupka raskrinkavaju laži svjedoka saradnika Nebojšu Joksovića zvanog Sisa, da je novac u vrijednosti od 7.000.000,oo eura, koji je Darko Šarić preko Nebojše Joksovića uložio u štampariju u Beogradu, nepokretnost na Zlatiboru, stanove u ul. Baje Pivljanina i ul. Vojvode Stepe u Beogradu, a vrijednost te imovine je sada dostigla više od 25.000.000,oo eura i inače jedina imovina kupljena novcem Darka Šarića, koja nije oduzeta od strane države, već je od strane tužioca Ivanića, krijući od javnosti, poklonjena svjedoku saradniku Joksoviću.

Tužilac Saša Ivanić, zaštićenom svjedoku saradniku Nebojši Joksoviću, nezakonito je dozvolio da raspolaže imovinom Darka Šarića vrijednom 25 miliona eura koja je kupljena od Šarićevog novca, dok je sva druga imovina kupljena od istog novca, oduzeta Šariću. Da li se radi o propustu tužioca tokom istrage i ispitivanja obimnih dokaza ili o namjeri da imovinom Darka Šarića, kupi zaštićenog svjedoka saradnika da lažno optuži Pljevljaka, pokazaće dalji tok postupka. Naime, iz novih dokaza i presretnutih telefonskih razgovora između Darka Šarića i svjedoka saradnika Nebojše Joksovića koji su sadržani kao dokazni materijal u obimnom predmetu se nedvosmisleno da zaključiti da je novac u vrijednosti od 7.000.000,oo eura upravo novac Darka Šarića koji je upotrijebljen za kupovinu štamparije u Beogradu, nepokretnosti na Zlatiboru i stanova u ul. Baja Pivljanina i Vojvode Stepe u Beogradu.

U LAŽI SU KRATKE NOGE

Tokom svjedočenja pred Specijalnim sudom u Beogradu, svjedok saradnik Joksović je više puta uhvaćen u laži. Naime, tvrdio je da nikada od njega Darko Šarić nije tražio da mu podnosi finansijski izvještaj o uloženom novcu, međutim iz presretnutih telefonskih razgovora između Šarića i Joksovića, se jasno vidi da je novac davao Šarić, da se Joksović pravda i objašnjava gdje je utrošio Šarićev novac.

012018080221060001

Nebojša Joksović zv. Sisa prije i posle pritvora, Tužilac Ivanić ga je toliko stiskao da je smršao čak 40 kilograma

Transkript dijela telefonskog razgovora broj 6:

Darko Šarić: ”Alo.”

Nebojša Joksović: ”E.”

Darko Šarić: ”Alo, e, đe si?”

Nebojša Joksović:  “Evo u štampariji tu, pa sam izašao u međuvremenu dolazio onaj iz Budve nešto tamo oko  bitne teme da…”

Darko Šarić: “Aha, a ovaj vidi tamo ovaj, ono treba da prijaviš advokat mi je rekao u vezi štamparije isto i daj vidi ovo s Nebojšom rek'o sam ti da vidite to brate 'oću prije Nove godine da znam neke stvari razumiješ?”

Nebojša Joksović: ”A nema šta sve su stvari, nemamo ništa samo da dodamo šta smo onaj…”

Darko Šarić: ”Imamo brate, fino da odvojite šta se očekuje tačno tvoj onaj lični što imamo sve ono da nam bude tačno, nemoj mi nemamo imamo brate prošli put mi niste, zaista ste na pola stali što se kaže, ništa ne znam j*** te.“

Nebojša Joksović: ”Gledaj, ne možemo završiti dok ne završimo sve komplet, znači komplet jedno gradilište drugo gradilište…”

Darko Šarić: ”Dobro, aj vidi pošto ja sjutra dolazim tamo.”

Nebojša Joksović: ”Važi, 'oćeš biti za slavu ili kako?”

Darko Šarić: ”Biću, biću ja tu, ja mislim. Kad ti je slava?”

Nebojša Joksović: ”Devetnestog, ti ako mogneš ti.”

Darko Šarić: “Koji je to datum, koji je to dan?”

Nebojša Joksović: “To ti je petak.”

Darko Šarić: ”Dobro važi.”

Transkript dijela telefonskog razgovora broj 8:

Nebojša Joksović: ”E.”

Darko Šarić: ”E ovaj, ništa zvao sam te ono za Zlatibor. Nebojša znaš koliko je manje rekao od tebe pa vidite to brate.”

Nebojša Joksović: “Šta? Šta koliko je rekao manje?”

Darko Šarić: “195 kaže da još treba da mu damo.”

Nebojša Joksović: ”Pa jeste preko računa i to je kraj.”

Darko Šarić: ”Pa dobro, pa šta?”

Nebojša Joksović: “Ali ranije po zadnjem što smo znači davali.”

Darko Šarić: ”Dobro nego vidi ovo.”

Nebojša Joksović: “Da“

Transkript dijela telefonskog razgovora broj 15:

Nebojša Joksović: "Šta se radi?"

Darko Šarić: "Ništa, ti?"

Nebojša Joksović: "Ništa, sad završio pa idem sa nekim ljudima na ručak!"

Darko Šarić: "Šta se uradi sa onim iz Podgorice?"

Nebojša Joksović: "Ništa, trebao je ovde da dođe i moram, nemam sad onih 12 hiljada da platim ono, onaj porez brate, j***m mu majku!"

Darko Šarić: "On nema?"

Nebojša Joksović: "Pa ne, nema! To je meni došlo, da bi se uknjižio!"

Darko Šarić: "Pa ti nemaš 12 hiljada?"

Nebojša Joksović: "Je l' stvarno misliš to? Pa neću da se kunem! Njegoša mi mog i obadvoje djece, eto!"

Transkript dijela telefonskog razgovora broj 20:

Darko Šarić: ”Alo.”

Nebojša Joksović: “E?”

Darko Šarić: “Evo doš'o sam ja, vratio sam se sa Nebojšom, je*o te daj završavaj ovo, nemoj se zajebavati više j*** te!“

Nebojša Joksović: ”Šta?”

Darko Šarić: “Pa ove račune. Daj da dovedemo ovo do kraja, šta je ovo j*** te ovaj kupus ovo,oooovooo veeze nema, j***  te dođi pa završi ovo ko muškarčina!”

Nebojša Joksović: “A, jaa, ja ću ajde da se dogovorimo ja ću doći sjutra pa da riješimo svi zajedno.”

Darko Šarić: ”Ajde brate šta je ovo, Vojvoda Stepe ovoliko izašla, šta je ovo? Ko je ovo, kakve su ovo sprdnje j*** te? Više izašlo nego što možete da prodate, nego što prodajete j*** te, dovedi tog Vlada pošto je izrazio želju da priča, dovedi ga da pričamo.”

Nebojša Joksović:  “Pa dobro, dovešću ga.”

Darko Šarić: “Dovedi ga obavezno.”

Nebojša Joksović: “Da, ajde da se dogovorimo odma' kad”

Darko Šarić: “Ma nema šta, ti vidi sa njim završavaj šta imaš donio mu je Goga nove podatke završavaj ti, pa ćemo ja i ti na kraju da sjednemo, pa ne mogu ja tu, šta imam ja tu, ali raščistite ovo brate!”

Nebojša Joksović: “Ali čekaj, ne znam šta je nejasno?”

Darko Šarić: ”Pa hiljade stvari brate, čuš šta je nejasno j*** te, aj dođi ti sjutra ustvari pa ćemo ja i ti ovo da vidimo, ajde.”

Nebojša Joksović: ” 'oću li sad odma'?“

Darko Šarić: ”Aj u ponedeljak ćemo, pa ne treba brate, treba kad mene nema da završavaš, u ponedeljak ćemo, ajde”.

Nebojša Joksović: ”Pa znam, ali ono ti ono ti što si mu dao mi smo riješili, ja sam mu donio šta ima još da bi se završilo. “

Darko Šarić: ”Ma ima pun k***c  toga brate! Čuš šta? Ima još daj da raščistimo ovo Vojvoda Stepe, ovo, ono, šta je ostalo? Šta ima ,đe su te pare j***  te? Hiljadu i po izaš'o kvadrat jesi to ikad čuo u životu j***  te i garaže znači isto hiljadu i po isto kvadrat izlazi!?“

Nebojša Joksović: ”Ne znam, to mi nije poznato, to ja uopšte nisam radio tu matematiku nego je prepušteno…”

Darko Šarić: ”Evo on je uradio tu matematiku brate!”

Nebojša Joksović: ”Pa dobro, prepušteno da Neša Đokić to odradi.”

Darko Šarić: “Pa da ga zovnemo isto da dođe on, da vraćaju pare onda, on da vrati ko je to vodio đe je to za šta je dato???”

Nebojša Joksović: “ Ja …”

Darko Šarić: ”Da ne svaljuju na tebe brate neću da slušam to brate.”

Nebojša Joksović:  “Slušaj...”

Darko Šarić: “Oću da raščistim to brate!”

Nebojša Joksović: “Ja znam šta sam naplatio a šta ne, treba da naplati ja sam samo jednu…”

Darko Šarić: ”Ma nevažno je to naplatićemo mi to! Nije problem za naplatu nego kako može da izađe toliko to mi objasni?”

Nebojša Joksović:  “To ja ne znam, normalno zna se šta je po projektu predviđeno i kol'ko i kol'ko košta.”

Darko Šarić: ”Ništa u ponedeljak brate i ovu sledeću nedelju čitavu da završimo sve ja i ti ovo.”

Nebojša Joksović: ”Gledaj, ja više volim da to bude znači da mi, jer u ponedljak imam obaveza, bolje da sjednemo sjutra, nek' dođe on“

Darko Šarić: “Ma ne mogu ja čoveče sjutra j*** te!”

Nebojša Joksović: “A ne moraš ti da budeš tu, ja ću zovnuti,je l' tu Neša?“

Darko Šarić: ”Jes', evo ga, tu je.”

Nebojša Joksović: “Da.”

Darko Šarić: “Dođi sad ti brate.“

Nebojša Joksović: ”Nema šanse da mogu, mogu tek za jedno sat vremena.”

Darko Šarić: ”Pa za sat vremena.”

Nebojša Joksović: “Dolazim za sat vremena.”

U nastavku poslušajte audio snimke 31 presretnutog telefonskog razgovara između Šarića i svjedoka saradnika Joksovića koje eksluzivno objavljujemo:

Osim ovih presretnutih telefonskih razgovora Darka Šarića i svjedoka saradnika Nebojše Joksovića, da je svjedok saradnik Joksović u više navrata lagao tokom postupka da se ne radi o novcu Šarića, potvrđuje i orginalni račun, što je i utvrđeno vještačenjem, da je svjedok saradnik Joksović svojeručno sastavio račun o uloženim sredstvima u iznosu od 7.000.000,oo eura,  radi podnošenja izvještaja Šariću, koji je to više puta tražio od njega.

Tužilac Saša Ivanić, je omogućio svjedoku saradniku Joksoviću, da u toku postupka, koji nije okončan, rasproda dio imovine Darka Šarića i tim novcem je motivisao zaštićenog svjedoka Joksovića da nastavi sa lažnim svjedočenjem što je presedan u Srpskom pravosuđu.

Postoje dvije verzije ovog slučaja.

Prva verzija je, da je Specijalni tužilac Ivanić tokom postupka preslušao telefonske razgovore između Šarića i Joksovića, iz kojih se jasno vidi da je Darko Šarić vlasnik štamparije, nepokretnosti na Zlatiboru, stanova u ul.Baje Pivljanina i ul.Vojvode Stepe u Beogradu i da mu Joksović podnosi izvještaje i pravda račune o utrošenom novcu.

Znači da je tužilac Ivanić svjesno dao imovinu Šarića zaštićenom svjedoku Nebojši Joksoviću, tačnije platio Šarićevim novcem lažno svjedočenje protiv Šarića, jer drugih dokaza protiv Šarića nema, osim lažnog svjedočenja svjedoka saradnika Nebojše Joksovića.

Druga verzija ovog slučaja je da tužilac Ivanić, zbog obimnosti ovog predmeta nije preslušao telefonske razgovore između Šarića i zaštićenog svjedoka Joksovića, te nije znao da je višemilionska imovina, štamparija, nepokretnost na Zlatiboru, stanovi u ul.Baje Pivljanina i ul.Vojvode Stepe u Beogradu, u stvarnom vlasništvu Darka Šarića, nego je povjerovao lažima zaštićenog svjedoka Nebojše Joksovića, da imovina pripada njemu. Međutim, pošto su nedavno u sudu preslušani presretnuti telefonski razgovori između Šarića i Joksovića, dokazano je da je Joksović više puta uhvaćen u laži te se jasno vidi da je Šarić vlasnik te imovine...

Tužilac Ivanić, bi sada, po zakonu trebao da oduzme svu imovinu koja se fiktivno vodi na Joksovića, jer je jasno dokazano, da je ta imovina kupljena istim novcem Darka Šarića, kojim je kupljena kuća na Tatarskom brdu, stanovi u Beogradu, oranice u Vojvodini, hotel Palić i ostala imovina koju je tužilaštvo privremeno oduzelo od Darka Šarića, pa je veoma diskutabilno kako je tužilac mogao selektivno da primjenjuje zakon, Joksoviću da poklanja a Šariću da oduzima nekretnine kupljene od jednog te istog novca Darka Šarića.

Takođe zakon o zaštićenim svjedocima jasno predviđa da zaštićeni svjedok mora govoriti istinu tokom cijelog postupka, ako se tokom postupka ustanovi da je lagao ili da nije tokom postupka priznao sva krivična djela koja je počinio prije nego što je postao svjedok saradnik - zaštićeni svjedok automatski gubi povlašćeni status svjedoka saradnika.

 

DRAŠKO VUKOVIĆ  TEŠKO OPTUŽIO NEBOJŠU JOKSOVIĆA

Nebojša Joksović je tokom postupka bezbroj puta uhvaćen u laži i nedavno je u sudnici Specijalnog suda u Beogradu optužen u svjedočenju drugog zaštićenog svjedoka saradnika Draška Vukovića, da je činio krivična djela u produženom trajanju, tačnije organizovao, transportovao i prodavao ogromne količine kokaina u skandinavskim zemljama o čemu Joksović, tokom istrage nije obavijestio istražitelje, a što je između ostalog još jedan osnov za oduzimanje statusa svjedoka saradnika.

U nastavku prenosimo detalje izjave svjedoka saradnika Draška Vukovića pred Specijalnim sudom u Beogradu:

"......I kroz druženja pitao sam Joksa (Nebojšu Joksovića) u Švedskoj, da li može da mi obezbijedi sintetičku drogu - amfitamin, pošto je gore bila veoma tražena. On mi je kazao da ne može amfitamin, ali može kokain. Ja sam se iznenadio. I on mi je kazao da ima neke njegove Nikšićane, koji bi uzeli gore istu robu, pa ako ja mogu da nađem nekog, da bi to dobro bilo, pošto ima kombinaciju neku u Norveškoj, i to bi prolazilo kroz Švedsku, pa bi' ja uzimao koliko meni treba.To je bio prvi kontakt moj sa poslom i sa kokainom i sa grupom, i sam postao vezan za to. Prvu robu koju sam predao ovim Joksovim Nikšićanima, bilo je u Stokholmu i kada sam im predao robu, ja sam odvojio od te robe nekoliko grama da dam za probu ovim Šveđanima kojima sam prodavao... Ja sam dobio 1.000 evra po jednom kilogramu i u obavezi sam bio Joksu da dam prvih tih ne znam koliko je bilo 2-3 kilograma, mi smo zvali komadi. Njemu sam davao 39.000... Tako da sam ja u tom periodu, to je bila 2005. i  2006. već u Švedskoj prodao jedno 20-tak - 30 kilograma, i pos'o mi je dobro krenuo...".

Iz gore navedenih dokaza se jasno vidi da je svjedok saradnik Nebojša Joksović zv. Sisa više puta uhvaćen u laži, čak se i kleo u djecu i opet lagao, tako da je posle svjedočenja Joksovića nastala čuvena izreka "laže ko zaštićeni svjedok".

Veoma je diskutabilno to što tužilac Ivanić, ovakog lažova i psihički nestabilnu ličnost predstavlja u javnost kao vjerodostojnog svjedoka i nezakonito mu daje dvadeset pet (25.000.000)  miliona Šarićeve imovine, da bi Joksovića potplatio i  motivisao tim novcem,  iskoristio ga kao oruđe kojim po svaku cijenu želi uništiti Darka Šarića i ispuniti naređenje svojih nalogodavaca.

Ovim diskutabilnim odlukama tužioca Ivanića bi svakako trebalo da se pozabave državne službe koje se bave visokom korupcijom, mitom i zloupotrebom službenog položaja u produženom trajanju jer se da zaključiti da je tužilac Ivanić, u svojoj manijakalnoj želji i ne birajući sredstva da pošto poto osudi Šarića, nezakonito dao Šarićevu imovinu vrijednu 25 miliona euraa Joksoviću u zamjenu za lažno svjedočenje, pritom vješto skrivajući to od očiju javnosti, čime je obesmislio i urušio pravosudni sistem Srbije, dovodeći ga na rub srama.

Radi se o veoma kontraverznom tužiocu, a u nizu kompromitacija, navešćemo i primjer prisustva tužioca Ivanića, bez zvanične odluke Tužilaštva, tajnom sastanku na Jelovoj gori sa Draganom Dudićem Fricom, inače bliskim prijateljem i poslovnim partnerom Darka Šarića. Nakon tajnog sastanka na Jelovoj gori, Dudić se povjerio prijateljima, da je ponio vreću para i tako završio da ne bude obuhvaćen optužnicom u slučaju Balkanski ratnik.

Posebno je kompromitujuće i to što je tužilac Ivanić tvrdio da nije bio na sastanku na Jelovoj gori, dok je službenik BIA Jadranko Petrović jasno kazao da je glavnu riječ na tom sastanku vodio upravo Ivanić, da bi zatim nestao disk sa snimkom vođenih razgovora sa Jelove gore iz prostorija BIA, što je nakon optužbi nekih medija za korupciju, primanje mita i  kriminalne operacije, dalo sumnju da je tužilac Ivanić primio od Dragana Dudića Frica ogromnu količinu novca i da je to jedini razlog zbog čega je Dudić izostavljen iz operacije Balkanski ratnik, zbog čega su i nestali audio i video snimci sa sastanka, koji su mogli teško da optuže tužioca Ivanića zbog njegovih nezakonitih aktivnosti na Jelovoj gori.

I za kraj se nameće logično pitanje, da li tužlac Ivanić može, zajedno sa svjedokom saradnikom Joksovićem, da otme 25 miliona eura Šarićeve imovine i da ih da na raspolaganje Joksoviću, a da stvar bude još gora, u toku postupka zaštićeni svjedoku u dogovoru sa tužiocem Ivanićem krčmi i rasprodaje tu imovinu? Da li  postoji mehanizam u pravosudnom sistemu Srbije, koji može da kontroliše rad tužioca Ivanića i ispita opravdane sumnje javnosti o njegovoj umiješanosti u visoku korupciju?

Komentari

Komentara: (15)

Charuga

04. 08. 2018 - 11:08

Rdja i Spijun joksovic ,nikada banke nije imao,ta gnjida sve sto ima u zivotu su mu dali sarici,i na kraju im zabi nos u ledja ! Joksovicu sjeme vam se utrlo,gubavci se iz vas izlijegali !
vjekoslav

04. 08. 2018 - 12:10

Joksovicu ti si pion vecih .koji su preko tebe kao beskicmenjaka..pokusali da slome g.sarica..a ti veci...politicari i proruske strukture u srpskoj sluzbi.. su ocigledno nalozili ovom tuziocu da udari preko g.sarica..na crnogorsku vlast..zato su nestali snimci sa jelove gore prilikom smjene vlasti u srbiji
Starac

08. 08. 2018 - 09:16

Darko Saric je veliki covjek i veliki humanista moj veliki prijatelj. Sreli smo se samo par puta ali mi je pomogao da posaljem na lijecenje moju malu cerkicu i hvala Bogu sada je prava i zdrava zahvaljujuci ovom covjeku! Bog ga blagoslovio i nadam se da ce istina pobijediti!
vjekoslav

04. 08. 2018 - 12:03

Joksovicu izdajice .bolje da si sebi sam presudio.nego ostavio plemenu.porodici i djeci ljagu da vjekovima ih proganja. Na snimku se cuje kako trazis od gosp.sarica novac za plate radnicima.i da nemas dinara u dzepu.a sad odjednom postade milioner. Jako bijedno od tebe!
Dabre,stizu Kobre,ko bre,da br

04. 08. 2018 - 12:52

Nagovarajuci joksovica da svjedoci protiv mila djukanovica i ostalih visokih cg zvanicnika je pokusaj politicke likvidacije..to su ozbiljne teme...treba katnic i stankovic da pokrenu istragu u cg,imaju dokaze,pismo joksovica kako saricu nudi slobodu u zamjenu da lazno svedoci protiv mila dj. ..to je pokusaj politicke likvidacije..to je vec slucaj za cg specijalno tuzilastvo da se ozbiljno pozabavi ovim teroristom i pljackasem joksovicem.
majkl

08. 08. 2018 - 22:17

odmah tuzioca uhapsiti sto ce se i desiti brzo jer ovo su nepobitni dokazi ,tuzioc u partnerstvu sa ovom tranjom od svjedoka pokusao tudju milionsku imovinu uzeti i podijeliti.ovog sarica odmah pustiti i vratiti mu imovinu jer je njegova a u sretnim zemljama i odstetu mu isplatiti,
Charuga

04. 08. 2018 - 10:59

Joksovica ,koji je bio potrcko kod sarica..njega znam jos iz pljevalja,takvo smece pljevlja i region jos nisu iznjedrila ! On kada se rodio izasao je na analni otvor !
Dabre,stizu Kobre,ko bre,da br

04. 08. 2018 - 11:37

Jokso ne zna odkud je supalj.ne zna ni jesu li djeca njegova,jedno dijete u njegovom braku je kukavicje jaje, nije njegovo,jedan nas pljevljak mu je servisirao zenu dok je bila u braku sa joksom...a sada i ona i joksova tasta zajedno sa joksom trose pare darka sarica ! Lesinarke ! Karma je cudo,sve se vraca,ako pustis pozitivnu ili negativnu energiju,ona ti se vrati kasnije,ako ne na tebe onda na tvoje najblize !
Charuga

04. 08. 2018 - 11:04

25 miliona eura..ohoo... Ajde novinari ne mlatite,tuzilac ne zna da je ta imovina od sarica,on drzi jako joksa sisu za male mosnjice,a jokso za njega rasprodaje saricevu imuvinu,joksu mu vecinu tog novca preko posrednika daje na ruke..oni su zajedno opljackali sarica..
Dabre,stizu Kobre,ko bre,da br

04. 08. 2018 - 11:31

Cujes sisa,bas ima dobar nadimak hehe...a vreca g*vana za par meseci u zatvoru smrsala 40 kg hehehe...joksovic je obraz osvijetlio svom plemenu....zivot je prolazan a cast i obraz nikad ne umiru, ! Preci ti se u grobu krecu !
Crnogorac19600

05. 08. 2018 - 20:21

Da li je sramota ovog Nebojsu da ovako laze namjesta i krade a za sve je on kriv i njegovo maslo od starta. Obicni placenik ovo je velika sramota za sudstvo da se ovo desava ovo je sramno ovakve spletke da se prave covjeku i sad se polako sve razotkriva, vidjecemo hoce li sudije imati hrabrosti da urade svoj posao posteno! Pravda za Darka!!
Nikola.nikola

05. 08. 2018 - 20:29

HAHAHAHAHAHA KONACNO izlazi istina na vidjelo hahahhaaha ima Boga! E moj Joksovicu ne namjesta se postenim ljudima zlo dijelo nije ostalo nista ljudskosti u tebi.... pi
Vladimir Bubanja

05. 08. 2018 - 22:54

Joksovic je pravi primjer necovjeka i smeca ljudskog ! Pleme joksovica niko nije vise uprljao i unazadio od njega !
Prokletstvo

05. 08. 2018 - 22:42

Joksovicu..olosu ljudski..ostavio si djeci bas miran i spokojan zivot ,nisi ti ni r od roditelja ! Nije kasno da ispravis gresku,vrati saricu psre i povuci lazi koje si rekao,kazi istinu da izasje sara iz zatvora..budi drug i covjek bar jednom i speri ljagu..skini breme porodivi sa ledja..
Prokletstvo

05. 08. 2018 - 22:48

Znaci jokso izlucevina ljudska..smisluo olan..da obrije darka za 25 miliona i onda postane svedok saradnik.....e sigurno ces ti i tvoja familija uzivatinu tom novcu..e go*no jedno.....te pokradene pare ces vratiti sigurnonili ti ili tvoje drugo i trece koljeno...e budalo jedna glupa...da te policija ovako ubijedi..da zabijes nos drugu..goreces u paklu..
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.