Novi trend: Žene trljaju grudi zubnom pastom da postanu veće i čvršće(VIDEO)
Ilustracija

Novi trend: Žene trljaju grudi zubnom pastom da postanu veće i čvršće(VIDEO)

Bjuti blogerku Mejkap Meša zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom. Grudi je marljivo trljala pomenutim sastojcima mjesec dana kako bi testirala ovu metodu. Evo i rezultata.

Ovaj pomalo bizaran trend zainteresovao je mnoge žene koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj hirurgiji. Radi se o trljanju grudi smjesom paste za zube i vazelina. Drugu varijantu čine bjelance pomiješano sa usitnjenim krastavcem i brašnom. 

Pojedine djevojke tvrde da im to pomaže da im grudi izgledaju nešto veće i zategnutije, piše Metro. 

Jedna djevojka je na Jutjubu, pod profilom "Editorial Naturalbeauty556", pokazala kako ona to radi sa smjesom paste za zube, bjelanceta, usitnjenog krastavca i brašna. Tvrdi da se rezultat zatezanja kože grudi i dekoltea vidi već nakon pet dana. 

Pogledajte njen prilog:

Druga djevojka, koja se na Jutjubu predstavlja na profilu "Susana Home Remedies", nanosi zubnu pastu na bradavice, pa premazuje grudi vazelinom. Tvrdi da je to recept za veće grudi. 

Ovo je njen video:


Zubna pasta isušuje kožu, a to navodno ima učinak zatezanja kože, pa koža tako djeluje čvršće. Ipak, teško je povjerovati da može da prodre duboko pod kožu manjih grudi i tamo napravi čudotvorne promjene. 

S druge strane, ni ostali sastojci, na primjer vazelin, ne mogu da imaju učinak povećanja grudi, već eventualno može da se učini da su veće jer je koža sjajnija. 

"Ovi bizarni savjeti jednostavno su zavaravanje mnogih žena koje bi voljele da imaju veće grudi, pa su sklone čudesnim metodama", kaže Kristofer Inglefild iz Klinike za estetsku hirurgiju "London Bridž" u Velikoj Britaniji. 

"Pasta za zube i vazelin kao pomagala za dolazak do većih grudi su čisto internet šarlatanstvo. Grudi od toga mogu da mirišu osvježavajuće, ali zasigurno neće da postanu veće", ističe on. 

Bjuti blogerku Mejkap Meša zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom, pa je to probala na sebi. 

Grudi je marljivo trljala pomenutim sastojcima mjesec dana, ali pomaka nije bilo. Na kraju je utvrdila da je sve to, kako kaže, glupost, pa je pozvala žene da ne nasijedaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.