Realizacijom važnih projekata Vlada pokazala svoj odnos prema jednoj od najmlađih opština

Marković čestitao Dan opštine Petnjica

Realizacijom važnih projekata Vlada pokazala svoj odnos prema jednoj od najmlađih opština

Predsjednik Vlade Duško Marković je, u ime Vlade i u svoje ime, čestitao građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Petnjice Dan opštine – 4. avgust.

On je istakao da mu je zadovoljstvo što je već u prvoj godini mandata ove Vlade imao priliku da svjedoči realizaciji važnih infrastrukturnih projekata na teritoriji opštine Petnjica.

"Otvaranju nove administrativne zgrade Opštine i završetku prve faze puta Berane – Petnjica. Upravo ovim projektima Vlada je pokazala svoj odnos brige i podrške prema jednoj od najmlađih opština“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića.

Marković je, u čestitki upućenoj Samiru Agoviću, predsjedniku Opštine i Mehmedu Adroviću, predsjedniku Skupštine opštine, podsjetio da su u protekloj godini, koja je bila posebno važna i za Petnjicu i za cijelu Crnu Goru, ukupni napori krunisani članstvom u NATO-u i ostvarenjem ekonomskog rasta od 4,4 odsto koji je jedan od najvećih u Evropi. 

„Nastavljajući putem ukupnog društvenog napretka sa nadovezujućim ekonomskim rastom od 4,5 odsto u prvom kvartalu ove godine, Vlada Crne Gore ostaje posvećena ravnomjernom regionalnom razvoju, uz izgradnju infrastrukture i valorizaciju izdašnih prirodnih potencijala Sjevera. Stoga sam uvjeren da Petnjica i Bihorski kraj u više nego podsticajnom ambijentu dočekuju dinamičniji i sadržajniji razvoj kojem ćemo zajednički doprinositi“, zaključio je Marković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.