Uhapšena tri lica: Policija pronašla 65.000 šteka cigareta, vrijednosti od oko 1,4 miliona eura
Ilustracija

Uhapšena tri lica: Policija pronašla 65.000 šteka cigareta, vrijednosti od oko 1,4 miliona eura

Kontrolom teretnog vozila barska policija pronašla je i oduzela oko 65.000 šteka inostranih cigareta bez akciznih markica, vrijednih 1,4 miliona eura.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja su u sadejstvu sa službenicima CB Bar, 2. avgusta postupajući po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u koordiniranoj akciji u mjestu Sotonći, kontrolisali tmv marke „Iveco“ koje je u vlasništvu jednog preduzeća iz Bara, kojom prilikom su pronašli i oduzeli 64.998 šteka inostranih cigareta bez akciznih markica, a koje su bile namijenjene za prodaju na sivom tržištu, a čija procijenjena vrijednost iznosi oko 1.400.000 eura.

"U ovoj akciji lišeni su slobode D.Š. i R.B. iz Bara i S.V. iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo krijumčarenje.Pronađene i oduzete cigarete su predate službenicima Uprave carina na dalju nadležnost", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se i da službenici Specijalnog policijskog odjeljenja intenzivno preduzimaju dalje mjere i radnje na identifikovanju organizatora i drugih članova ove kriminalne organizacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.