Mojkovac: 47 kg marihuane sakrio u mašini za sudove, trosjedu...(FOTO)
Pronađena marihuana, foto: Uprava policije

Uhapšen Pljevljak

Mojkovac: 47 kg marihuane sakrio u mašini za sudove, trosjedu...(FOTO)

Mojkovačka policija pronašla je i oduzela oko 47 kg marihuane koja je bila sakrivena u stvarima koje su prevožene u kamionu. Osumnjičeni je lišen slobode, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, kako je saopšteno policija je, 1. avgusta oko 17,30 časova, postupajući na osnovu operativnih informacija, na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac u mjestu Štitarička rijeka, zaustavila teretno motorno vozilo marke „Mercedes 609D“ pljevaljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao R.K. (60) iz Pljevalja, dok se na suvozačevom mjestu nalazio S.S. (39) iz Pljevalja.

"Nakon pregleda vozila, u kojem su se nalazili namještaj i tehničke stvari, policijski službenici su pronašli i oduzeli 50 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, koja su bila sakrivena u ovim stvarima, a za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 46.735,8 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

marihuahamk1

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

marihuahamk

O događaju je kako se dodaje u saopštenju, obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se od R.K. uzme zapisnik o obavještenju prikupljenom od građanina i da se ovo lice pusti bez zadržavanja, a da se S.S. liši slobode i da mu se privede uz krvičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.