Šta će se desiti sa zaključanim ljubavima?

Pariz: Sa mosta skinuti katanci ljubavi (FOTO)

Gradska uprava skinula je katance ljubavi obješene na poznati Most umjetnosti (Pont des Arts) u Parizu.

Katance na čuvenom pješačkom mostu u Parizu, koji se nalazi odmah pored katedrale Notr-Dam, uklonili su zaposleni u gradskoj upravi, javlja Anadolija.

Postojala je mogućnost da bi katanci na mostu mogli nanijeti štetu, jer na ogradi nije bilo slobodnog mjesta.

Most koji pažnju turista privlači jednako kao i Ajfelov toranj, ima posebnu vrijednost za zaljubljene ili novovjenčane parove, za koje se organizuju i posebne ture.

Posjetioci pišu imena na već postojeće katance, ili kače nove sa svojim imenima koje su donijeli, a ključeve bacaju u Senu. Vjeruju da su njihove ljubavi tako zaključane zauvijek, a ne propuštaju priliku ni da naprave fotografiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.