Grčka: Palmino kolo u sred mora, zaigralo i staro i mlado(VIDEO)
Foto: Screenshot

Grčka: Palmino kolo u sred mora, zaigralo i staro i mlado(VIDEO)

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma juče je u Paraliji u Grčkoj, sa grupom srpskih državljana, vjerovali ili ne, zaigrao kolo u moru.

U jednom od najpopularnijih ljetovališta srpskih turista, Srbi su “opleli” kolce u plićaku u pratnji harmonikaša, a kolovođa je, naravno, bio Palma.

Kolo, kome se nije vidio kraj, zaigralo je i staro i mlado, svi u kupaćim kostimima. Ne znamo kako su na ovo reagovali ostali turisti i mještani grčkog ljetovališta, ali nema sumnje da ovako nešto još nisu doživjeli na moru.

Inače, Palma je juče vraćajući se iz grada Katarina, na izlazu sa auto-puta prema Paraliji, pomogao srpskoj porodici kojoj su se pokvarila kola. Vlasnik auta Saša Jović bezuspješno je zaustavljao prolaznike sve dok nije naišao Marković na motoru. Kada je vidio tablice Velike Plane, zaustavio se i pozvao šlep-službu. Dok su čekali pomoć, Marković je u prodavnici kupio sokove, kolače, mlijeko i sendviče za cijelu porodicu. Sve je ekspresno riješeno, pa su Jovići zadovoljni stigli u Paraliju, gdje ljetuju.

novosti.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.