Sinu Snežane Đurišić pritvor do 30 dana zbog pljačke i prijetnji majci
Foto: Kurir

Sinu Snežane Đurišić pritvor do 30 dana zbog pljačke i prijetnji majci

Marko Gvozdenović, sin pjevačice Snežane Đurišić, uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je prijetio svojoj majci. Pjevačica je policiji prijavila da je doživjela nasilje i da je dobila prijeteće SMS poruke od sina.

Gvozdenović je juče saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu i njemu je posle toga određen pritvor do 30 dana.

- Sin pjevačice, koji je odranije poznat policiji, sumnjiči se da je 28. jula u Jajincima opljačkao jednu kuću, iz koje je odnio zlatni i srebrni nakit. On već zbog sličnog krivičnog djela ima uslovnu osudu i zbog ponavljanja djela određen mu je pritvor - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema njegovim riječima, ukoliko se dokaže krivica za pljačku, Gvozdenović će i kaznu na koju je ranije bio osuđen uslovno morati da izdrži iza rešetaka.

Inače, problematičan sin pjevačice već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja djevojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom na sreću niko nije stradao, ali je pobjegao s mjesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

svet.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.