Porodična drama: Intervenisala policija u domu Borisa Bekera
Boris Beker

Porodična drama: Intervenisala policija u domu Borisa Bekera

U kući penzionisanog njemačkog tenisera Borisa Bekera u Londonu u utorak se odigrala prava drama, neposredno pošto je tamo stigla njegova uskoro bivša supruga.

Lili Beker (42) je pozvala policiju nakon što su joj Bekerovi rođaci zabranili da pokupi svoje stvari.

To je bio drugi put u posljednjih mjesec dana da policija dolazi u njihov dom.

Lili je stigla u kuću oko 10 časova, dok je tamo bilo petoro Bekerovih rođaka. Oni su je, navodno, zaključali u kuhinju i blokirali njen kombi koji se nalazio ispred kuće.

Potom je Bekerova pozvala policiju, piše Dejli mejl a prenose Novosti.

Policija je potvrdila da su njeni pripadnici bili na mjestu događaja, ali da nije bilo hapšenja, već da su policajci prisutnima samo dali savjet.

Oko 16 časova stigao je i sam Beker, koji je razgovarao sa policijom, nakon čega je njegovoj supruzi dozvoljeno da uzme svoje stvari.

Ona je, potom, viđena kako iz kuće iznosi igračke, ali i veliku sliku Borisa Bekera i nje, navodi britanski dnevnik.

Penzionisani njemački teniser i trostruki osvajač Vimbldona i holandska manekenka u maju su objavili da se razvode, poslije devet godina braka. Njih dvoje su ukupno bili u vezi 13 godina i imaju sina Amadeusa (8).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.