Tužio Mekdonalds i Koka Kolu jer su mu stavili drogu u piće
Foto: Ilustracija

Izgubio osjećaj u rukama i nogama

Tužio Mekdonalds i Koka Kolu jer su mu stavili drogu u piće

Trevor Volker iz savezne američke države Juta, tužio je kompanije Makdonalds i Koka Kola.

Volker tuži kompanije jer mu je navodno zaposleni u jednom od Mekdonaldsovih restorana ubacio u piće opoid koji se koristi kao sredstvo za liječenje od heroinske zavisnosti.

Opisujući incident iz avgusta 2016, Volker u tužbi navodi da je sjeo sa svoje troje djece na kauč, kada je uzeo da pije dijetalnu koka-kolu, dok je čitao mejlove na svom kompujteru. 

Kako navodi, odjednom je izgubio osjećaj u rukama i nogama i počeo slabije da vidi. 

Pomislio je da ima anksiozni napad, navodi AP, a prenosi B92 pozivajući se na Tanjug. 

Volker je u tužbi naveo da je, prije nego što se onesvijestio, poslao dvije poruke svojoj supruzi, u kojima je naveo da ima čudan osjećaj u rukama i da mu se sve pomjera polako. 

"Osjećam se uplašeno. Ne znam šta da radim", napisao je Voker supruzi. 

U drugoj poruci, Voker je naveo da pokušava da se smiri.

"Tako sam uplašen. Pokušavam da budem smiren. Potrebna si mi", istakao je. 

Volker sada tuži Mekdonalds i Koka-Kolu, nakon što su propali pregovori sa Mekdonaldsom. 

U tužbi se navodi da je državna kriminalistička labaratorija utvrdila da se u piću nalazio buprenorfin, polusintetički opoid koji se koristi za liječenje opoidne zavisnosti u većim dozama i za kontrolu umjerenog bola u manjim dozama. 

U tužbi se nalazi i fotografija na kojoj se vidi bijela supstanca i tačkice kako plutaju u časi sa dijetalnom Koka-Kolom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.