Vučić: Mile Kitić ne pjeva
Aleksandar Vučić, foto: Tanjug

Vučić: Mile Kitić ne pjeva "Za Dom spremni"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na televiziji Pink osvrnuo se i na odnose sa Hrvatskom, rekavši da želi da oni budu dobri.

Kometarišući izjavu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da je proustaški hrvatski pjevač Tompson, "nešto poput Mileta Kitića u Srbiji", Vučič kaže: "Pa Mile Kitić ne pjeva 'Za dom spremni' ", rekao je on, istakavši da je hrvatska predsjednica najmanje loš partner u Hrvatskoj.

"To dovoljno govori koliko nam je teško", rekao je Vučić. 

Takođe, kazao je i da je na svjetskom prvenstvu u fudbalu kada je Hrvatska igrala sa Argentinom, navijao "zdužno za Argentinu", kao i da je navijao za Englesku, u meču sa Hrvatskom, i da ne vidi zašto to treba da krije. 

"Kako bih izašao ocu na oči? Da mu kažem da navijem za one zbog kojih nije vidio svoje najmilije jer su ih tamo... Kako da navijam za te koji slave uz onakve pjesme", upitao je Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.