Džikić ostaje na klupi Budućnost Volija
Aleksandar Džikić

Ukazano mu povjerenje

Džikić ostaje na klupi Budućnost Volija

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić ostaje na klupi tog kluba, saopšteno je iz Podgorice.

Aktuelni šampion ABA lige i nekadašnji trener Partizana dogovorili su saradnju na dvije godine.

Džikić je na klupu podgoričkog kluba sjeo na početku prošle sezone i vodio je tim do titule u ABA ligi i plasmana u Euroligu.

Novi pomoćni trener Budućnost u narednoj sezoni biće Đorđe Adžić, dodaje se u saopštenju.

Ekipa iz Podgorice ozbiljno se sprema za učešće u elitnom košarkaškom takmičenju, pošto su klub do sad pojačali Koti Klark, Edvin Džekson, Erl Klar i Eron Kraft, dok su ugovore produžili Nemanja Gordić, Nikola Ivanović i Filip Barović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.