Sjutra u Beranama veliki koncert Aca Pejovića
Aco Pejović

Jedan od najboljih pjevača u regionu

Sjutra u Beranama veliki koncert Aca Pejovića

Sava osiguranje u saradnji sa Opštinom Berane i Turističkom organizacijom organizuje veliki koncert popularnog pjevača Aca Pejovića u srijedu 1. avgusta, sa početkom u 21 h, u glavnoj ulici u Beranama.

"Već dvije decenije Pejović važi za jednog od najboljih pjevača na regionalnoj muzičkoj sceni , koji je prepoznatljiv po velikom broju hitova, odličnoj svirci i dobroj atmosferi na nastupima", saopšteno je iz Opštine Berane.

Kako se navodi, atmosferu će prije njegovog nastupa svojim setovima zagrijati gradski DJ-evi Lanmi i Cako.

Ističe se da će Beranci i gosti sa strane, nakon koncerta Bobana Rajovića na istom mjestu za Dan opštine 21. jula, pred 10.000 ljudi, petog Thunder festa na beranskom aerodromu koji je proteklog vikenda okupio 15.000 posjetilaca za dvije večeri, a na kojem su nastupile velike zvijezde regionalne i svjetske hip hop i elektro scene poput klape "Who See", njemačkog DJ-a Tomasa Golda, sastava THCF i drugih, zatim motorijade na kojoj su nastupali rok bendovi Ničim izazvan, Krugovi u žitu... a koja je održana sredinom mjeseca jula na prostoru bivše fabrike Celuloze, ovoga puta uživati u još jednom muzičkom hepeningu u sklopu manifestacije Beransko kluturno ljeto.

Podsjećanja radi, istaknuto je i da su pored koncerata popularnih izvođača tokom trajanja pomenute manifestacije posjetioci imali prilike da besplatno pogledaju predstave, posjete koncerte klasične muzike, ali i da prisustvuju izložbama i književnim večerima.

Koncertom grupe Legende 10. avgusta na izletištu Jasikovac, kako je istaknuto, zvanično će se završiti kulturno ljeto u Beranama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.