Kada je saznala sa kim je muž vara poželjela je da se nikad nije ni zapitala
Foto: Ilustracija

Unajmila detektive

Kada je saznala sa kim je muž vara poželjela je da se nikad nije ni zapitala

Nakon što je posumnjala da je vara, 24-godišnja Britanka unajmila je privatne detektive da provjere vjernost njenog 26-godišnjeg muža.

Detektivi iz agencije "Carter Harris Group" ne samo da su ga uhvatili u preljubI već su šokiranoj ženi otkrili da ljubavnica njenog supruga ima 72 godine.

"Nijesam htjela da povjerujem u to. Krivila sam sebe. Kad sam vidjela snimak i shvatila o kome se radi, bila sam u nevjerici. Starija žena bi trebalo da zna bolje", prenosi njenu izjavu Miror. 

Otkrila je kako se ubrzo nakon vjenčanja počeo udaljavati od nje i odlaziti iz kuće.

"Samo se odjednom udaljio. Malo je razgovarao sa mnom i sve je manje bio kod kuće. Govorio bi mi da mora do kasno da ostaje na poslu", kaže ona.

Detektivi su uskoro saznali da je napravio nekoliko profila na stranicama za upoznavanje, a onda su joj pokazali snimak s nadzorne kamere u hotelu, na kojoj se pokazalo da je vara s višestruko starijom ženom, prenosi Indeks.

Ispostavilo se da njegova ljubavnica ima 72 godine i četvoro unučadi. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.