Po prvi put u ulozi majke: Aleksandra Prijović trudna
Aleksandra Prijović

Po prvi put u ulozi majke: Aleksandra Prijović trudna

Aleksandra Živojinović u drugom je mjesecu trudnoće. Mlada pjevačica, koja se 21. jula udala za Filipa Živojinovića kroz sedam mjeseci će postati majka po prvi put.

Aleksandra i Filip za radosnu vijest saznali su prije tri nedjelje, a informaciju i dalje strogo kriju od javnosti, pa i šireg kruga prijatelja, a informacija je potvrđena "Blicu" od izvora bliskog porodici.

Filipov otac, Slobodan Boba Živojinović, ne krije sreću što će prvi put postati deda, dok je Aleksandra u više navrata pričala kako je spremna da se ostvari u ulozi majke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.