Odbijen prijedlog da se Medojeviću odredi zatvorska kazna
Nebojša Medojević

Odbijen prijedlog da se Medojeviću odredi zatvorska kazna

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici odbio je prijedlog specijalne tužiteljke Stojanke Radović da se poslaniku Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću odredi kazna zatvora do dva mjeseca zbog odbijana da svjedoči o optužbama na račun glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Podsjećanja radi, Medojevića je ranije saslušala specijalna tužiteljka Stojanka Radović da bi joj objasnio na osnovu kojih dokaza je u Skupštini doveo u vezu glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića sa farmaceutskom mafijom, pišu Dnevne novine.

Lider PzP-a je tada ukazao na monopolsku poziciju firme Glosarij i ukazao na sumnju da ova firma ima neposrednu podršku u sticanju monopolskog položaja od Milivoja Katnića, koji je kum vlasnika te firme i u kojoj radi član porodice Specijalnog tužioca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.