Beograd: Građani dočekali vaterpoliste Srbije(FOTO)
Foto: AA

Beograd: Građani dočekali vaterpoliste Srbije(FOTO)

U centru Beograda više hiljada građana večeras je dočekalo vaterpolo reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Barseloni.

Ispred Skupštine Beograda organizovan je doček vaterpolista Srbije, koji su sa terase skupštine pozdravili okupljene, javlja Anadolija.

2018073023169957836050361Web

Foto:AA

Kapiten vaterpolo reprezentacije Filip Filipović zahvalio je vaterpolistima i stručnom štabu, koje je nazvao "divnim ljudima koji su zaslužni za ovaj trijumf".

"Hvala vam svima što ste došli večeras i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo još koji put. Živjela Srbija", rekao je Filipović građanima.

2018073023169957836050356Web

Foto:AA

Okupljeni su nosili zastave Srbije i velikim aplauzom su pozdravili vaterpoliste, kao i selektora Dejana Savića.

"Hvala vam, divni ste, naklon do poda", poručio je Savić sa terase.

2018073023169957836050363Web

Foto:AA

Vaterpolisti Srbije osvojili su u subotu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Barseloni, pošto su u finalu pobijedili Španiju sa 12:10 posle boljeg izvođenja peteraca i time četvrti put uzastopno osvojili titulu šampiona Evrope.

Vaterpolisti su publici bacili dvije lopte, a organizovan je i muzički program uz intoniranje himne Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.