Nikšić: Mladić pretukao 52-godišnjeg sugrađanina, muškarac zadobio frakturu lobanje
ilustracija

Uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda

Nikšić: Mladić pretukao 52-godišnjeg sugrađanina, muškarac zadobio frakturu lobanje

Dvadesetjednogodišnji M.L. iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je pretukao 52-godišnjeg sugrađanina V.D. V.D. , koji je pronađen kako nepomično leži na ulici, je zadobio frakturu lobanje i prebačen je u Klinički centar u Podgorici.

Dežurnoj službi CB Nikšić je 27. jula oko 1:25 časova telefonskim putem prijavljeno da se u ulici Novice Cerovića nalazi jedno lice koje nepomično leži na asfaltnoj podlozi.

Policijski službenici su odmah po prijemu obavještenja izašli na lice mjesta i zatekli lice koje je imalo vidne povrede u potiljačnom dijelu glave. Policijski službenici su utvrdili da se radi o V.D. (52) iz Nikšića, koji je od strane Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prevezen u Medicinski centar Nikšić, odakle je, zbog ozbiljnosti povreda, transportovan u Klinički centar Crne Gore radi dalje hospitalizacije i liječenja. Službenici CB Nikšić su obaviješteni od strane dežurnog ljekara da je V.D. zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje, i da se sumnja da su nastale kao posljedica nasilja - stoji u policijskom saopštenju.

Službenici nikšićke policije su operativnim radom došli do saznanja da je oštećenog V.D, kako se sumnja, fizički napao M.L. (21) iz Nikšića.

- On je, kako se sumnja, nanio više povreda V.D. usljed koji je on pao na asfaltnu podlogu i zadobio teške tjelesne povrede. M.L. se nakon toga dao u bjekstvo - naveli su iz policije

Istog dana oko 3 sata policija je pronašle i privela M.L. državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

-Nakon saslušanja državni tužilac je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju u službenim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istagu Osnovnog suda u Nikšiću.Policijski službenici CB Nikšić su obezbijedili materijale i personalne dokaze, te protiv osumnjičenog M.L. podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnesene protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", zaključili su iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.