Prijavljen policiji: Halid Bešlić htio da pomogne ili napao ženu?
Halid Bešlić

Ona tvrdi da je udario i izbacio iz auta

Prijavljen policiji: Halid Bešlić htio da pomogne ili napao ženu?

Žena je prijavila policiji da su se ona i Halid posvađali 27. jula između dva i tri časa ujutro...

Bosanski pjevač Halid Muslimović tvrdi da nije istina da je napao 45-godišnju ženu u Kozarcu dok su se automobilom vozili za Banja Luku, zbog čije prijave se našao pod istragom policije.

Žena je prijavila policiji da su se ona i Halid posvađali 27. jula između dva i tri časa ujutro, nakon čega joj je Halid zadao više udaraca po tijelu i licu. U prijavi je navela da ju je, po dolasku u Banja Luku, izbacio iz automobila i prijetio kako će je pojesti mrak.

Halid tvrdi da ništa od ovoga nije istina, te da je dao policiji svoju izjavu.

"Laž. Greška moja, htio sam pomoći pijanoj i agresivnoj ženi da dođe fino kući, litar viskija je popila. Šta reći, kad želiš pomoći, a obije ti se o glavu", kaže Muslimović za Telegraf.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.