DPS odgovorio SDP-u: Samo vi nemojte braniti Budvu
DPS

DPS odgovorio SDP-u: Samo vi nemojte braniti Budvu

Za razliku od naših bivših koalicionih partnera, koji su sa nama zajedno “živjeli” punih 18 godina na vlasti, mi danas u Budvi nijesmo spremni na licemjerje kojim “pokajnik” pokušava da se iskupi za svoje političko konvertitstvo, konstantovano je iz DPS-a nakon izjave SDP-a da budvanski DPS ne može dijeliti lekcije o moralu.

“Kad već govore o moralnim kategorijama u politici, bilo bi elementarno korektno da se prisjete njihove uloge u našem, nekad zajedničkom, lokalnom aranžmanu, kada je kontrola javnih finansija bila ekskluzivno njihova nadležnost. Ili ni sad ne govorimo istinu? Svi oni koji nemaju viziju budućnosti, žive u prošlosti”, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Iz ove partije se slažu sa tim da je u prošlosti bilo i loših stvari, i da su nastale određene štetne posljedice.

Međutim, kako kažu, dok su se suočili sa prošlošću, i javno prihvatili odgovornost i iskazali odlučnost u namjeri da se mijenjaju, njihovi dojučerašnji partneri SDP-  stranka od pola mandata, ušuškala se u raspalu budvansku koaliciju, sa čijim konstituentima, politički i ideološki, bar prema riječima koje je  Krivokapić izgovorio u Skupštini, nemaju “ama baš ništa zajedničko”.

“Da dopunimo šefa SDP-a: ničeg zajedničkog nemaju sem nezajažljive ljubavi prema partijskim i ličnim privilegijama. Upravo zbog toga, oni danas ni ne mogu imati drugih argumenata osim da se izlizano prisjećaju davno prošlih vremena i štetnih odluka u čijem su donošenju i sami aktivno učestvovali. Međutim, ono što namjerno prećutkuju, a što već glasno odzvanja u budvanskoj javnosti, jeste činjenica da je nekada bilo i razvojne vizije i razvojnih projekata, kojih već dvije godine nema. Stoga u njihovom nemuštom odgovoru razumijemo ovaj “pomirljivi” ton, i navodnu spremnost da nam “oproste grijehe iz prošlosti”, samo da nam kojim slučajem ne padne na pamet da ih pitamo za sadašnjost, ili ne daj bože o tome šta su kadri i sposobni da urade za budućnost opštine Budva”, naveli su u saopštenju.

A odgovor je, kako DPS smatra na kraju, vjerovatno, da SDP i dalje “brani” Budvu od razvoja, kako su je svojevremeno, uspješno (od)branili od stranih investicija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.