Sea Dance zvijezda Alice Merton među 10 najtraženijih izvođača na Shazamu
Alice Merton

Sea Dance zvijezda Alice Merton među 10 najtraženijih izvođača na Shazamu

Najpoznatiji servis za prepoznavanje muzike Shazam objavio je spisak pjesama koje njegovi korisnici najviše traže u 2018. godini.

Popularnost multiplatinastog albuma mlade britanske zvijezde Ed Širana "÷", koji je objavljen u martu prošle godine, ima odjeka i u 2018. što najbolje potvrđuje numera “Perfect”koja je u prvoj polovini godine bila najtraženija na Shazamovoj aplikaciji.

U stopu ga prate Nicky Jam, Jax Jones, ali i svjetske zvijezde Alice Merton i Anne-Marie.

Zarazni megahit “No Roots” autorke i zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance festivala Alice Merton već mjesecima dominira top listama i radio stanicama, prodat je u pet miliona primjeraka, na YouTube-u je spot vidjelo više od 118 miliona ljudi, a očigledno je da je i Shazam korisnicima vrlo primamljiva.

Nedavno je mlada rok senzacija objavila novu pjesmu „Lash out“ koja pretenduje da, možda već do kraja godine, nađe mjesto na ovoj listi.

“Sa novim ostvarenjima koja nam stižu od Drake-a, Nicki Minaj, Alice Merton, Ariane Grande, biće zanimljivo vidjeti kako će se naša lista mijenjati do kraja 2018“, istakao je Julian Marshall iz Shazam-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.