Nadal: Svi smo na najvišem nivou, iako ste prije dva mjeseca govorili da je Đoković katastrofa
Rafael Nadal

O velikoj trojci

Nadal: Svi smo na najvišem nivou, iako ste prije dva mjeseca govorili da je Đoković katastrofa

Rafael Nadal je trenutno u Manakoru gdje se priprema za turnire u Sjevernoj Americi. Prvi teniser svijeta je govorio o Novaku Đokoviću i o velikoj trojci svjetskog tenisa.

"Rodžer Federer je dobio u Australiji, Đoković je dobio na Vimbldonu, a ja na Rolan Garosu. Svi smo na najvišem nivou, iako ste prije dva mjeseca govorili da je Đoković katastrofa. Ja u to takođe nisam vjerovao. To govori koliko je ovaj sport nepredvidiv", rekao je Rafael Nadal tokom svojih priprema u Španiji.

"U ovom dijelu moje karijere, pobjeđivanje je naravno najvažnija stvar. Međutim kvalitetno nadmetanje na najvišem nivou je ono što me čini srećnim", rekao je Španac koji je pričao i o velikoj trojci.

"Velika je slučajnost koja se nikad nije desila u istoriji. Bili smo na vrhu toliko godina. Postoje dvije opcije kako bi se to objasnilo, ili smo nas trojica bili toliko posebni ili su ostali bili toliko ispod tog nivoa. Ne znam šta je pravi odgovor, to je na vama da kažete. Prije ili kasnije će se pojaviti neko bolji od nas, bilo zbog toga što ćemo mi biti mnogo stariji ili zbog toga što će biti bolji od nas", kaže Nadal.

N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.