Tramp prihvatio poziv za posjetu Moskvi, Putin spreman da ide u SAD
Tramp i Putin

Biće i novih posjeta

Tramp prihvatio poziv za posjetu Moskvi, Putin spreman da ide u SAD

Bijela kuća saopštila je danas da je američki predsjednik Donald Tramp otvoren za posjetu Moskvi, pošto mu je ruski kolega Vladimir Putin uputio poziv.

“Spremni smo da pozovemo Trampa u Moskvu. Dobio je poziv, pričao s njim o tome. Ja sam spreman da idem u Vašington”, rekao je ranije danas Putin na konferenciji za novinare u Johanezburgu na marginama samita lidera grupe BRIKS-Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Afrika.

Bijela kuća je potom reagovala navodeći da “predsjednik Tramp nestrpljivo očekuje da primi predsjednika Putina u Vašingtonu poslije Nove godine i otvoren je za posjetu Moskvi, pošto je dobio zvaničan poziv”.

Putin i Tramp su 16. jula u Helsinkiju održali prvi zvanični bilateralni sastanak.

Predsjednici su se do sada sastajali na marginama raznih međunarodnih skupova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.