I danas drama: Opljačkan restoran Đokovića

I danas drama: Opljačkan restoran Đokovića

Iz magacina restorana "Novak 1", koji je u vlasništvu Srđana Đokovića, oca tenisera Novaka Đokovića ukradeno je 110 stolica.

Magacin se nalazi u okviru kompleksa Luke Beograd.Danas su radnici koji rade u tom prostoru, u kojem se nalazi veći broj magacina među kojima je i jedan koji iznajmljuju Đokovići, primijetili da nedostaju stolice iz Srđanovog restorana,prenose Novosti.

Pregeldom je utvrđeno da nedostaje oko 110 stolica, a istraga je u toku.

Podsjetimo, i juče se odvijala drama vezana za porodicu Novaka Đokovića. Milosav Radisavljević, deda Jelene Đoković, supruge najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, pronađen je u četvrtak oko osam časova ujutu vezan za metalnu konstrukciju u blizini Doma zdravlja u Ćućinu, nedaleko od kuće u kojoj živi. 

Radisavljevića su dvojica maskirnih razbojnika napala oko tri časa ujutru i oteli mu mobilni telefon i 26.000 dinara. Potom su ga odveli u kukuruzište i vezali za metalnu konstrukciju.

Njega su primetili slučajni prolaznici i pozvali policiju koja je brzo stigla na mjesto događaja. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.