Najveće svjetske zvijezde na
Foto: Sea dance

Erupcija dobrog zvuka i raspoloženja

Najveće svjetske zvijezde na "Tommorowland-u" (FOTO)

Ovogodišnji "Tomorrowland" pamtiće se po sjajnim nastupima najvećih svjetskih zvijezda, ali i novitetima koji su atmosferu doveli do tačke ključanja.

Za muzički uragan, po oprobanom receptu, bio je zadužen jedinstveni DJ duo "Dimitri Vegas & Like Mike" koji su pripremili posebno iznenađenje za publiku.

Za svega desetak dana realizovali su sedam bombastičkih traka, nazvavši kompilaciju kratko i jasno “Tomorrowland EP”. Svaka stvar odiše jakim ritmom, a to je i bio cilj slavnog tandema – da kroz njih dočaraju veličanstvenost festivala i pruže posjetiocima neslućenu avanturu.

Tako je rođena festivalska himna visokih oktana “Here We Go” u kojoj su popularni Belgijanci udružili snage sa holandskim DJ-em i producentom Niki Romerom.

DVLM

Foto: Sea Dance

Primamljiv bit uvodi publiku u opijajuću melodiju koja je nagovijestila erupciju dobrog zvuka i raspoloženja na glavnoj bini ovog velikog festivala.

Još jedna saradnja starih festivalskih majstora propraćena je ovacijama. Ujedinjeni u mega traci “Unity” Dimitri Vegas & Like Mike i globalna superzvijezda Hardwell objasnili su još jednom zašto se smatraju  gospodarima elektronske muzike.

Kako se navodi, belgijski dvojac sa novim trakama, stiže i na peti jubilarni "Sea Dance" festival. Ulaznice za festival se mogu naći u prodaji po cijeni od 24.99 eura, a svi koji na festival žele da dođu u društvu, mogu iskoristiti i dalje aktuelnu akciju 4+1 u okviru koje za četiri kupljene ulaznice, peta stiže gratis. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.