Vaterpolisti Srbije u finalu Evropskog prvenstva
Foto:Getty images

Vaterpolisti Srbije u finalu Evropskog prvenstva

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u finale Evropskog šampionata u Barseloni, pošto su u polufinalu savladali selekciju Hrvatske rezultatom 9:7.

"Delfini" su odigrali maestralno protiv aktuelnog prvaka svijeta i tako prekinuli seriju od tri poraza u nizu od "barakuda".

Srbija je u Barseloni pobijedila sa 9:7 (5:3, 1:1, 1:1, 2:2).

Najefikasniji su bili Miloš Ćuk i Dušan Mandić sa po tri gola, dok su po jedan dali Nikola Jakšić, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.

Srpski vaterpolisti će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Španija - Italija.

Finale je u subotu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.