Jelušić: Značajnije ćemo se posvetiti podmlađivanju partije (FOTO)
Foto: DPS Budva

Sastanak sa članovima Savjeta mladih DPS Budva

Jelušić: Značajnije ćemo se posvetiti podmlađivanju partije (FOTO)

Predsjednik OO DPS Budva Predrag Jelušić, održao je sastanak sa članovima Savjeta mladih DPS Budva.

Na sastanku je bilo riječi o daljoj organizaciji rada Savjeta mladih, projektima koji se planiraju u narednom periodu i aktuelnoj političkoj situaciji u Budvi, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS Budva.

Jelušić je naglasio važnost i značaj omladine u radu DPS-a i izrazio uvjerenje da će se u budućem periodu značajnije posvetiti podmlađivanju partije i jačanju omladine kroz pozicioniranje mladih kadrova u svim organima partije na lokalnom nivou.

slika1

Foto: DPS Budva

Kako se navodi, sa predsjednikom je dogovoren konkretan plan daljih aktivnosti Savjeta mladih DPS-a Budva, koji je dobio bezrezvnu podršku od strane rukovodstva opštinskog odbora.

Istaknuto je da su mladi na sastanku pokazali inicijativu za rad na prosirivanju Savjeta kroz brojne aktivnosti koje će biti realizovane u budućnosti.

slika3

Foto: DPS Budva

Oni  su ulazali na brojne izazova sa kojima se Budva suocava, a na koje bi trebalo zajednički odgovoriti.

Satanak je, kako je zaključeno, iskorišćen i da predsjednik lično uruči članske karte novin članovima Savjeta mladih DPS-a Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.