Cetinje: Pas ujeo dječaka u dvorištu, krivična protiv vlasnice
Pas rase "Veliki šnaucer"

Cetinje: Pas ujeo dječaka u dvorištu, krivična protiv vlasnice

Cetinjska policija podnijela je, nakon što je pas ujeo dječaka starog sedam godina, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju krivičnu prijavu protiv B.R, vlasnice psa, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

"Naime, Jedinica za hitnu medicinsku pomoć u Cetinju je Odjeljenje bezbjednosti Cetinje,  21.jula 2018 obavijestila da je oko 20,30 časova u njihovoj ustanovi pružena medicinska pomoć dječaku starom sedam godina kod kojeg je konstatovana teška tjelesna povreda zadobijena ujedom psa.

Preduzimajući operativne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog događaja, službenici OB Cetinje su došli do identiteta vlasnice psa, rase veliki šnaucer, te utvrdili da je vlasnica B.V. pustila psa da se igra sa djecom u dvorištu bez zaštitne korpe, što je pritivno propisima, te da je tom prilkom je i došlo do opisanog incidenta", saopšteno je iz policije.

Iz policije kažu da dječak nije životno ugrožen a zadobio je povredu u predjelu glave.

"U konsultaciji sa nadležnim tužiocem, krivična prijava protiv B.V. je podnijeta u redovnom postupku", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.