Foto: wpolo.me

"Ajkule" danas sa Mađarskom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće danas sa Mađarskom u razigravanju za plasman od petog do osmog mjesta na Evropskom prvenstvu u Barseloni.

"Ajkule" su poražene u četvrtfinalu od Hrvatske 9:7, pa joj slijedi borba za plasman od 5. do 8. mjesta.

"Ostala su nam još dva meča i moramo ih odigrati kako treba. Slijedi Mađari, ekipa koja je odigrala loše takmičenje. Dva puta smo ljetos igrali sa njima, i dobili smo ih oba puta. Nadam se da ćemo se izdići iz svega ovoga, pobijediti Mađare i boriti se za peto mjesto", kazao je Dragan Drašković.

Duel će početi u 16 sati i 45 minuta.

Prenos utakmice možete pratiti na TVCG 1 i RTCG HD kanalu.

Za danas zakazani su i polufinalni mečevi, u kojima će rivali biti Srbija i Hrvatska (20.30), odnosno Španija i Italija. (22.00).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.