Težak udes između Bara i Ulcinja, poginuo mladić
Foto: Jedro.me

Težak udes između Bara i Ulcinja, poginuo mladić

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj jutros oko sedam sati i 20 minuta dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradao Elvir Nikezić (19).

Iako su ekipe ljekara, policije, vatrogasaca brzo stigle na mjesto gdje se sudarilo više automobila, Nikezić je dovezen u Opštu bolnicu Bar bez znakova života.

U sudaru tri putnička automobila i kamiona za prevoz vode povrijeđene su Melvida Aljkanović (49) i Lela Kalač (37), obje iz Bara, a vozač kamiona nije zadobio povrede.

„Prvi ljekarski pregledi ukazuju da pacijentkinje nemaju teške tjelesne povrede, nijesu životno ugrožene. U toku je dijagnostika”, kazao je direktor Opšte bolnice Bar Dragoslav Tomanović.

Tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić kaže da je na licu mjesta i vještak saobraćajne struke. Nakon nalaza vještaka znaće se uzrok saobraćajne nesreće.

Nakon saobraćajne nesreće morali su intervenisati vatrogasci koji su povrijeđene izvlačili iz smrskanih automobila.

U sva četri vozila bili su samo vozači.

Tri putnička automobila kretali su se iz pravca Ulcinja ka Baru, a kamion prema Ulcinju.

Saobraćaj  između Bara i Ulcinja, na Jadranskoj magistrali bio je u prekidu.

Izvor: Jedro.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.