Predsjedništvo DPS dalo saglasnost: Vuković kandidat za gradonačelnika Podgorice

Predsjedništvo DPS dalo saglasnost: Vuković kandidat za gradonačelnika Podgorice

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, dalo saglasnost na predlog Odbora DPS Glavnog grada da kandidat za gradonačelnika Podgorice bude dr Ivan Vuković.

Takođe,kako se navodi u saopštenju DPS-a, data je saglasnost opštinskim odborima na predloge da kandidat za predsjedika Opštine Šavnik bude Mijomir Vujačić, a da kandidat za predsjednika Opštine Tivat bude Siniša Kusovac.   

"Na današnjoj sjednici je dogovoreno da osmi Kongres Demokratske partije socijalista Crne Gore bude održan krajem 2019. godine, kojem će predhoditi održavanje opštinskih izbornih konferencija. Predsjedništvo je dalo instrukciju partijskim službama da započnu pripreme za organizaciju predstojećeg Kongresa", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.