Proslavljeni fudbaler Kežman sa djevojkom uživa u Crnoj Gori(FOTO)
Foto: Instagram

Proslavljeni fudbaler Kežman sa djevojkom uživa u Crnoj Gori(FOTO)

Poznati fudbaler Mateja Kežman sa djevojkom Tamarom Šumonjom(26) boravi ovog ljeta u Crnoj Gori, tačnije na Adi Bojani.

Sudeći po fotografijama koje svakodnevno obajvljuje na Instagramu, fudbaler uživa sa svojom ljepšom polovinom u magičnoj crnogorskoj prirodi.

Untitled

Foto: Instagram

Zajedno isprobavaju i brojne avanturističke sportove na vodi.

Untitled

Foto: Instagram

Nakon ljubavnih brodoloma koje je imao u životu, proslavljeni fudbaler ne krije koliko je zadovoljan i srećan pored mlađe izabranice.

Ono što je mnoge iznenadilo je kada se posle fotografija sa plaže on na društvenim mrežama pojavio sa fotografijom na kojoj se nalazi traktor, prenosi Hello.

Untitled

Foto: Instagram

Mateja i Tamara su potpuno opušteni i uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.