Ulcinj: Poginuli majka i sin,  vozaču skutera određen pritvor

Tragedija na moru

Ulcinj: Poginuli majka i sin, vozaču skutera određen pritvor

Državljanka Slovenije Zejnepa Izahiri (35) i njen sin Y. I. (10) poginuli su u stravičnoj pomorskoj nesreći na Velikoj plaži koja se dogodila juče oko 14:25 sati.

Ekipa hitne pomoći stigla je na lice mjesta vrlo brzo, doktori su pokušali reanimaciju, ali su na kraju mogli samo konstatuju smrt.

Izahirina kćerka J. I. (13) i njen suprug P. I. (36) teško su povrijeđeni. 

Djevojčica je zadobila teške tjelesne povrede i nakon što je medicinski zbrinuta u Opštoj bolnici Bar upućena je na dalje liječenje u Klinički centar Podgorica.

Prema riječima dežurnog ljekara dr Aleksandar Vujičića, nakon pregleda djevojčice, otroped je rekao da ona nije životno ugrožena. 

"Ima teške tjelesne povrede, prelom kostiju lica i butne kosti. Ona se ne sjeća događaja", kazao je dr Vujičić koji je zbog prirode povreda dijete uputio u Klinički centar Podgorica, prenijele su Novosti.

Do nesreće je došlo kada se takozvana “banana” sa turistima, koju je vukao skuter, bukvalno zakucala u turistički brod Suka 2, koji je prevozio turiste od Male do Velike plaže.

Policija je uhapsila vozača skutera Srđana Danilovića, i određeno mu je zadržavanje do 72 časa.

Danilović se sumnjiči da je učestvovao u pomorskoj nesreći u kojoj su živote izgubili dva lica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.