Montažna kućica u Đenovićima u pepelu, druga oštećena u požaru
Foto: Radio Jadran

Montažna kućica u Đenovićima u pepelu, druga oštećena u požaru

Hercegnovska Služba zaštite i spasavanja brzom intervencijom spriječila je veću materijalnu štetu, jer je za 20-ak minuta lokalizovala požar koji je izbio u montažoj kućici u Đenovićima, iza crkve Sv Spiridona.

Riječ je o napuštenom objektu, koji je izgorio, ali je postojala opasnost da se vatra proširi na naseljeno područje.

Poziv za intervenciju primili su oko 13.30 h, kada su na teren upućena tri vozila sa šest vatrogasaca.

“Kada smo došli na teren, zatekli smo jednu montažnu kućicu u plamenu a bila je zahvaćena i druga pored, međutim brzom reakcijom požar je lokalizovan. Zbog gašenja požara, ali i bezbjednosti potrošača, dio Đenovića bio je isključen sa elektro mreže”, kazao je vođa smjene, Vladimir Pejović, dodajući da je požar ugašen s 10 kubika vode, prenosi Radio Jadran.

Uzrok za sada nije poznat. Na terenu je ostala jedna ekipa vatrogasaca radi obezbjeđivanja lokacije, a očekuje se tehnička ekipa Elektrodistribucije koja bi trebalo da utvrdi uzrok zapaljenja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.