Saučešće povodom požara u Grčkoj
Ivan Brajović

Brajović uputio

Saučešće povodom požara u Grčkoj

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uputio je u ime Skupštine Crne Gore predsjedniku Parlamenta Grčke Nikosu Vucisu pismo sa izrazima saučešća povodom požara u okolini Atine.

"Potrešen viješću o gubitku velikog broja ljudskih života u požarima u okolini Atine, Vama i građanima Grčke upućujem izraze iskrenog saosjećanja i solidarnosti. U ovim teškim trenucima za Vašu zemlju i građane, naše misli su sa porodicama nastradalih i povrijeđenih", navodi se između ostalog u pismu predsjednika Brajovića.

POdjetimo, do danas popodne u požarima je bilo 60 mrtvih. Dva najveća požara izbila su juče, na 30 kilometara od Atine kod Rafine i u Kineti. Grčka je aktivirala evropski mehanizam civilne zaštite za pomoć od evropskih partnera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.