Tragedija u Ulcinju: Poginuli majka i sin, ćerka i otac povrijeđeni
Velika plaža Ulcinj

Državljani Slovenije izgubili život na Velikoj plaži

Tragedija u Ulcinju: Poginuli majka i sin, ćerka i otac povrijeđeni

U stravičnom udesu koji se dogodio danas na moru u Ulcinju smrtno su stradale dvije osobe iz Slovenije, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.

U nesreći koja se dogodila danas oko 14 sati i 26 minuta kada su se sudarila dva plovila na moru, stradali su državljani Slovenije Z.I.(35) i Y.I.(10).

U udes su povrijeđene i dvije osobe P.I.(36) i J.I.(14), takođe državljani Slovenije.

Do nesreće je došlo na Velikoj plaži, a uviđaj je u toku.

Mediji prenose da je do udesa vjerovatno došlo kada je u brod, koji je prevozio turiste, udarila tzv. "banana" koju vuče skuter, a na kojoj je bila porodica iz Tetova koja živi u Sloveniji.

Djevojčica je zadobila teške tjelesne povrede i nakon što je medicinski zbrinuta u Opštoj bolnici Bar upućena je na dalje liječenje u Klinički centar Podgorica.

Prema riječima dežurnog ljekara dr Aleksandar Vujičića, nakon pregleda djevojčice, otroped je rekao da ona nije životno ugrožena. 

"Ima teške tjelesne povrede, prelom kostiju lica i butne kosti. Ona se ne sjeća događaja, kazao je dr Vujičić koji je zbog prirode povreda dijete uputio u Klinički centar Podgorica", kazao je on.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, otac je zadobio lakše tjelesne povrede, ali je u stanju šoka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.