Teška saobraćajna nesreća na Kosovu, tri osobe stradale, troje povrijeđeno
Foto: Alo!/B.A.

Teška saobraćajna nesreća na Kosovu, tri osobe stradale, troje povrijeđeno

Tri osobe izgubile su život i još tri su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Iglarevo, u opštini Klina na Kosovu i Metohiji.

Kako Alo! saznaje, nesreća se dogodila na putu koji vodi ka Prištini.

- Pasat je prednjim dijelom udario u autobus. Sledećeg trenutka došlo je do direktnog sudara između "pasata" i "jaguara".

Očevici kažu da je prednja strana "pasata" bila uništena i da su dijelovi vozila bili rasuti po putu.

- Naišao sam nekoliko sekundi nakon udesa. Iz vozila se slivala krv, čulo se zapomaganje... Ubrzo su stigli vatrogasci koji su sekli limariju kako bi izvukli ljude iz smrskanih automobila, kaže očevidac ove stravične saobraćajne nesreće.

Jedna osoba preminula je na licu mjesta, a dvije u bolnici. Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Prištini i pušteni su na kućno liječenje. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.