URA: Jasno se  vidi da je vozilo zaduženo za kabinet ministra Purišića
Foto: URA

URA: Jasno se vidi da je vozilo zaduženo za kabinet ministra Purišića

Nejasno je zbog čega iz Ministarstva rada i socijalnog staranja na nevješt način maskiraju istinu koja je lako provjerljiva na sajtu Generalnog sekretarijata njihove Vlade, navodi se u reagovanju Građanskog pokreta URA.

Iz ove partije ističu da se u dokumentu „Uredba o vozilima“  jasno vidi da je pomenuto vozilo zaduženo za kabinet ministra rada i socijalnog staranja.

"Može se desiti jedino da se u međuvremenu ministar odrekao ovog vozila i da mu je u planu da nabavi novo, kao neke od njegovih kolega ministara koje u godinama štednje žele najnovije i najskuplje modele automobila. Funkcionere Vlade očigledno je stid da se sa zastarjelim markama automobila  pojavljuju u špicu sezone ali ih nije stid da nemilice troše novac svih nas.

Možda je u pitanju i to da u ministarstvu i ne znaju koja sve vozila pripadaju njihovom resoru imajući u vidu da je prethodni ministar Numanović mijenjao tablice kako bi prikrio  zloupotrebe službenog vozila", poručili su iz pokreta URA.

Podsjećamo, URA je ranije danas saopštila da je u subotu veče u Budvi uslikan automobil ministra Purišića, registarskih oznaka PG CG 200.

Nakon toga, iz Purišićevog resora istakli su da vozilo marke Mercedes e280, registarskih oznaka PG CG 200, nije u posjedu Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.