OVO su tajne muškaraca koje sigurno nijeste znali
Ilustracija

OVO su tajne muškaraca koje sigurno nijeste znali

Muškarci imaju tajne koje čuvaju samo za sebe. Bilo bi korisno da saznate koje su to tajne.

Evo šta se mota po muškim glavama.

1. Potrebno im je vrijeme samo za sebe

Možda će vas ovo iznenaditi, ali muškarci nemaju potrebu da uvijek vode glavnu riječ i donose važne odluke. Nekada jednostavno žele da se prepuste trenutku ili tišini. Vole da razmišljaju i o glupostima, nebitnim stvarima. To ih opušta. Ne birnu sve brige ovog svijeta kao što to čine žene.

2. Ne primjećuju detalje

Oni ne analiziraju svaku riječ koju smo mi rekle. Ne obraćaju pažnju na sitnice kao žene. Zbog toga su manje nervozni. Na ovaj način izbjegavaju nepotreban stres.

3. I oni imaju strahove

Naučeni su da ne pokazuju slabosti i da se prikazuju kao neustrašivi. Ipak, i oni imaju svojih briga i nijesu u stanju baš sve probleme da riješe.

4. Primjećuju svaku ženu koja prođe pored njih

Ovo im je urođeno. Bolje je da se pomirite s tim.

5. Potrebna im je podrška

I oni imaju osjećanja i žele da ih neko podrži u teškim situacijama. Cijeniće ako im budete podrška i budete vjerovali u njih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.