Deda koji izbo djevojku(17) u zgradi suda preminuo nakon što je popio
Sud u Nišu

Drama u Nišu

Deda koji izbo djevojku(17) u zgradi suda preminuo nakon što je popio "Aće"

Blagoje S. (75) koji je danas nožem napao djevojku A.M. (17) u niškom sudu preminuo je nakon što je popio "Aće".

Starac je izbo nožem djevojku zbog navodnog duga od 1.000 eura.

Kako Telegraf.rs saznaje, majka povrijeđene djevojke radila je kod ovog dede i čuvala mu ženu koja je posle nekoliko godina preminula. Ipak, ona je i posle toga nastavila da obavlja kućne poslove, ali je problem nastao kada je Blagoje tužio ženu zbog navodnog duga.

Kako saznaje ovaj medij, majka nesrećne djevojčice se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi i ne zna da je došlo do incidenta.

Ona je radila kod Blagoja i brinula se o njegovoj ženi, ali i nakon njene smrti nastavila je da obavlja kućne poslove. Tužba je uslijedila kada je žena dala otkaz.

Prema riječima Blagoja, majka nesrećne devojke je naplatila posao koji nije odradila. U pitanju je spor oko duga od 1.000 eura, iako starac tvrdi da je u pitanju suma od 3.000 eura.

Naime, do sukoba je došlo u zgradi suda ispred sudnice broj 50 kada je djevojka došla da opravda odsustvo majke, a tamo ju je Blagoje isprskao suzavcem. Kada je djevojka počela da vrišti, starac ju je ubo nožem u vrat. Odmah nakon incidenta popio je kiselinu i preminuo.

Djevojka se trenutno nalazi na neurohirurgiji u Nišu i nije u životnoj opasnosti,zadobila je lake tjelesne povrede.

Inače, povrijeđena djevojka ima još dvije sestre i jednog brata. Žive kao podstanari, dok im je mama u psihijatrijskoj ustanovi.

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.