URA: Otkud nepropisno parkirano službeno vozilo Kemala Purišića subotom u Budvi?
Foto:URA

URA: Otkud nepropisno parkirano službeno vozilo Kemala Purišića subotom u Budvi?

Da Vladini zvaničnici i najveći funkcioneri nemaju namjeru da odustanu od politike kontinuiteta, pokazuju slike od subote veče na kojima se vidi službeno vozilo (Mercedes E280, registarskih oznaka PGCG200) ministra rada i socijalnog staranja Kemala Purišića u Budvi, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

„Iako je prvi ministar na početku mandata odlučno obećao raskid sa praksom zloupotrebe službenih vozila u privatne svrhe, to se nije dogodilo jer javnost na svakom koraku može svjedočiti bahatosti vladinih zvaničnika i funkcionera. Kao i u ovom slučaju nepropisano parkirano vladino službeno vozilo moglo se vidjeti u neradnim danima vikenda“, navode iz URA.

Oni podsjećaju na još niz drugih zloupotreba državnih vozila u privatne svrhe koje su otkrivali u posljednje vrijeme.

„Od nepropisano parkiranog službenog vozila ministra finansija Darka Radunovića usred nedjelje, zatim zloupotrebe službenog vozila od strane funkcionera cetinjske gradske uprave Dražena Blažića do zloupotrebe službenog vozila od strane načelnika nikšićke Komunalne policije Zdravka Vlahovića“, podsjetili su u URI.

Dodaju da do sada nijedan službenik, funkcioner ili zvaničnik nije odgovara zbog ovog kršenja Zakona i zaključuju da aktuelna vlast nema senzibiliteta da ove bahate i protivzakonite pojave spriječi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.