Rasvijetljena krađa počinjena u prostorijama Prijestonice Cetinje, uhapšen muškarac iz Valjeva
Ilustracija

Rasvijetljena krađa počinjena u prostorijama Prijestonice Cetinje, uhapšen muškarac iz Valjeva

Službenici cetinjske policije su, preduzimajući operativne mjere i radnje, rasvijetlili krivično djelo krađa, počinjeno u aprilu 2018. u Cetinju.

Zbog osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično djelo, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju je podnijet posebni izvještaj, kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvršioca, protiv R.L. (54) iz Valjeva, Republika Srbija.

''Sumnja se da je R.L, 04.04.2018, počinio krađu na štetu M.I. na način što je iz jedne od kancelarija Opštine Cetinje otuđio novac, lična dokumenta, kreditne kartice i ključeve od stana i vozila ovog lica. Posebni izvještaj protiv R.L. je nadležnom tužiocu podnijet u redovnom postupku budući da se ovo lice već nalazi u ZIKS-u. Naime R.L. je, zajedno sa M.S. (61), takođe iz Valjeva, lišen slobode 12.07.2018, od službenika CB Bar. Oni su, podsjećamo, lišeni slobode navedenog dana zbog sumnje da su na teritorji Crne Gore počinili ukupno 60 krivičnih djela u periodu od 2016. od 2018. godine. Oni su konkretno, kako se sumnja, osumnjičeni da su od ljeta 2016. godine do 12.07.2018. godine ova krivična djela počinili na način što su, po unaprijed utvrđenim ulogama, predstavljajući se kao stranke, dolazili u javne ustanove i koristeći nepažnju zaposlenih ulazili u kancelarije i iz njihovih unutrašnjosti otuđivali novčanike u kojima su se nalazili novac i kreditne kartice''- navedeno je u saopštenju policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.