Nurković kandidat BS-a za predsjednika opštine
Ejup Nurković

I u prethodnom mandatu obavljao tu funkciju

Nurković kandidat BS-a za predsjednika opštine

Opštinski odbor Bošnjačke stranke izabrao je, na današnjoj sjednici, Ejupa Nurkovića za kandidata te stranke za predsjednika opštine.

Nurković je i u prethodnom mandatu obavljao tu funkciju. On je od 137 prisutnih članova Opštinskog odbora dobio 73 glasa, dok je njegov protivkandidat Rahman Husović, aktuelni predsjednik OO te stranke, dobio 64 glasa, piše Portal RTCG.

Opštinski odbor BS je kao kandidata za predsjednika SO predložio Almira Avdića.

Na dnevnom redu nastavka konstitutivne sjednice SO Rožaje, koja je zakazana za sjutra, predviđen je izbor predsjednika lokalnog parlamenta, dok će sjednica na kojoj će se birati predsjednik opštine, održati u narednih desetak dana.

Inače, na proteklim izborima, Bošnjačka stranka je od 34 mjesta u lokalnom parlamentu Rožaja osvojila 19 mandata, čime je dobila mogućnost da samostalno formira lokalnu vlast.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.