Ono što ste prvo ugledali na slici, vam pokazuje koji su vaši problemi i kako da ih riješite

Ono što ste prvo ugledali na slici, vam pokazuje koji su vaši problemi i kako da ih riješite

Vrlo često vam predlažemo testove koji mogu otkriti mngoo zanimljivih i vrijednih informacija o vašoj ličnosti.Današnji test je tu da vam kaže o vašoj trenutnoj situaciji i problemima na koje biste trebali obratiti pažnju.

ko9999

1.Ako ste vidjeli lice žene, jako ste umorni. Vi ste draga i osjetljiva osoba i neki vas pokušavaju iskoristiti. Vjerovatno je u vašem životu osoba koja vas doslovce gura. Morate biti snažni, naučiti da se odbranite i ne dozvolite da vas iko manipuliše.

2.Ako ste vidjeli dva konja, trebali biste biti strpljivi jer ste vjerovatno zaljubljeni ili ćete se uskoro zaljubiti. Iako ovaj odnos neće biti lak, ako uspijete prevladati sve prepreke, izgradićete sretnu porodicu.

3.Ako ste obratili pažnju na male detalje poput planina i ptica, morate pogledati okolo i preduzeti sve velike prilike koje vam život daje.Pomažete drugim ljudima da postignu uspijeh, ali sada je red na vas. Trebali biste se iskušati i vidjećete koliko možete učiniti.

Izvor: Oaza znanja/Pozitivan stav

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.