Neurohirurg iz Beča pisao Đukanoviću nakon nezgode: Sutkinja je spasila naš odmor
Đukanović

Pismo zahvalnosti crnogorskim službama

Neurohirurg iz Beča pisao Đukanoviću nakon nezgode: Sutkinja je spasila naš odmor

Gedeon Pernecki, neurohirurg iz Beča, koji je svoj odmor ovog ljeta proveo u Crnoj Gori obratio se pismom kabinetu predsjednika Crne Gore Milu Đukanoviću u kojem je zahvalio crnogorskim službama na profesionalnom odnosu.

Naime, Pernecki je za vrijeme odmora koji je u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima doživio saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih.

On je u pismu izrazio posebnu zahvalnost službama - Centru bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju. 

„Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi sa nezgodom. Kako policija tako i hitna pomoć su bili brzo na mjestu nezgode i brzo su reagovali.Sutkinja je takođe bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju (!) je zakazala i suvereno održala ročište u Baru. Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo da izrazimo naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Mi svi imamo veliku potrebu da ovo iskažemo na najvišoj adresi u Vašoj državi. Vaša zemlja nije samo lijepa i krase je gostoljubivi ljudi, već ima i divnu sutkinju u Baru

S poštovanjem, Gedeon Pernecki sa porodicom i prijateljima“, prenio je on svoje utiske iz naše zemlje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.