OVE žene najviše varaju
Ilustracija

Da li ste među njima?

OVE žene najviše varaju

Ako želite da budete sigurni da vas muž neće varati, udajte se za socijalnog radnika. Muškarci treba da ožene političarke, jer samo jedan odsto žena u politici vara.

Tako barem kaže istraživanje sprovedeno među nešto više od hiljadu ispitanika Ešli Medison sajta, vodećeg za zauzete ljude koji žele aferu.

Dobar izbor za vjernog muža su i poljoprivrednici kojih je prema ovom istraživanju bilo tri odsto na listi preljubnika. Iznenađujuće ili ne, malo varaju i žene koje rade u umjetnosti i zabavi - samo četiri odsto. Najrizičniji su muškarci koji rade u trgovini, čak 29 odsto preljubnika je u ovoj kategoriji. 

Istraživači su to objasnili radom u smjenama koji olakšava da se preljuba počini. Među ženama, najopasnije su doktorke i medicinske sestre koje su činile 23 odsto svih dama koje varaju. Naučnici to objašnjavaju kombinacijom dugih sati provedenih na poslu uz stres zbog kog ove žene traže izlaz u aferi.

Dame bi trebalo da izbjegavaju IT stručnjake, preduzetnike, konobare, barmene, ekonomiste. Muškarci koji traže vjernu ženu možda treba da zaobiđu učiteljice koje su, iznenađujuće, druge na listi najvećih preljubnica.

Sijlede preduzetnice, socijalne radnice, žene zaposlene u trgovini i hotelskoj industriji. 

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.