Čestitke predsjedniku Đukanoviću povodom Dana državnosti uputili državnici iz regiona i zvaničnici širom svijeta
Milo Đukanović, Foto: Gov.me

Čestitke predsjedniku Đukanoviću povodom Dana državnosti uputili državnici iz regiona i zvaničnici širom svijeta

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je čestitke povodom 13. jula, Dana državnosti od državnika iz regiona, kao i od čelnika država i organizacija širom Evrope i svijeta.

Kako navode, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović u čestitki u ime Predsjedništva izrazio je čvrsto uvjerenje da će se prijateljski odnosi između dvije zemlje i dalje razvijati u duhu dobrosusjedstva i saradnje u svim područjima od zajedničkog interesa.

Predsjednik Albanije Iljir Meta uputio je najsrdačnije čestitke predsjedniku Đukanoviću i prijateljskom narodu Crne Gore povodom Dana državnosti i istakao značaj vjekovima stare tradicije dobih komšijskih odnosa i zajedničke evroatlantske vizije za pozitivan primjer saradnje u regionu.

"Na ovaj značajan dan za Vašu državu sa velikim zadovoljstvom cijenim što su odlički i prijateljski odnosi i saranja između Albanije i Crne Gore bili ojačani i prošireni u posljednje dvije dekade kao nikada ranije", kazao je Meta.

Čestitke povodom 13. jula predsjedniku Đukanoviću i građanima Crne Gore su uputili i predsjednici Poljske Andžej Duda, Češke Miloš Zeman, Portugala Marćelo Rebelo de Sousa, kralj Tajlanda Maha Vačiralongkorn, emir države Kuvajt Sabah Al-Ahmed Al-Džaber Al-Sabah, predsjednik Vlade Kuvajta Džaber Al-Mubarak Al-Hamad Al-Sabah kao i generalni direktor Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija Hoze Graciana da Silva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.