Dženifer Lopez: Muškarci su beskorisni do 33. godine
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez: Muškarci su beskorisni do 33. godine

S obzirom na bivše partnere s kojima je bila u vezama i brakovima, a među kojima su Pi Didi, Ben Aflek i Mark Entoni, Džej Lo je savetovala devojke i žene po kojim kriterijumima da izaberu savršenog muškarca.

Lopez je u Tinderovom serijalu "Sezona odabira" pomagala djevojci, pod imenom Bruk, da nađe momka. 

Osim što ju je savjetovala da otpiše tipa koji je u svojoj biografiji napisao da ne može da bude sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Džej Lo je otkrila da misli da ne vrijedi petljati se sa momcima mlađim od 33 godine.

Džejn Grir, autorka knjige "Šta sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu" donekle je saglasna sa glumicom. 

"Muškarci su do tridesetih gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon tridesete sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspjehom. Puno muškaraca u dvadesetim ide iz veze u vezu, a onda, kad napune 30, upoznaju ženu i spremni su za brak", kaže ona.

Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.